Eremitu

Toate anunțurile

ANUNȚ SUPUNERE DEZBATERE PUBLICĂ – Delegarea de gestiune prin concesiune a serviciului de iluminat public al comunei Eremitu

ANUNT SUPUNERE DEZBATERE PUBLICA Documentatie privind DELEGAREA DE GESTIUNE PRIN CONCESIUNE A SERVICIULUI DE ILUMINAT PUBLIC AL COMUNEI EREMITU, JUDETUL MURES COMUNA EREMITU, JUDETUL MURES in calitate de concedent,   anunta supunerea pentru dezbatere publica a documentatiei DELEGAREA DE GESTIUNE PRIN CONCESIUNE A SERVICIULUI DE ILUMINAT PUBLIC AL COMUNEI EREMITU ,… Mai departe »

Anunț public

În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronvirus COVID-19 pe teritoriul României, în baza art. 33 și 50 din decretul nr. 195/2020 al Președintelui României cu privire la instituirea Stării de Urgență, am luat următoarea decizie: Primăria Eremitu suspendă pe durată nedeterminată activitatea de relație cu publicul la sediul… Mai departe »

Înștiințare în atenția contribuabililor

Comuna Eremitu, vă înștiințează că pe perioada stării de urgență, începând din data de 23 martie 2020 relațiile cu publicul va fi suspendat. Persoanele care doresc informații în legătură cu impozitele și taxele se pot adresa prin nr. telefon: 0265/347112, mobil: 0745214704 – D-na Veres Melinda, 0740876310 – D-na Kakucs… Mai departe »